Diskuse

Nalij si mě..

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, prošla jsem si Váš web a ač je to otázka samozřejmě do diskuse, nevěřím v účinnost "rychloléčby" za 33 dní. Věřím, že zoufalí rodiče či blízcí závislých lidí vytřepou prasátko a pokusí se, ale jednoznačně mi tu chybí jeden z nejdůležitějších terapeutických faktorů - čas.  Mám dojem, že zhuštění programu nepomůže, mozek prostě potřebuje podmínky a plynutí minut a hodin. 

Že byste dokázala zázrak, který ostatní adiktologové neznají? Inu, je to možné. A cesta k Nobelovce otevřená.... Nu, nevím.

3 0
možnosti

Reklama na sebe. Podle kodexu nepřípustné.

Podle etiky a vkusu - amorální. Gratuluji.

A cena ve vašem "ústavu"? Přes 1800 za den? To už ani nekomentuji.

Jste .... , paní Plocová.

3 1
možnosti
Foto

To je velmi zvláštní představa o životě, nějak nevím, kdy lidem zbýval dostatek času na relaxaci, odpočinek, aktivní sport. Ať se dívám do historie, jak se dívám, nic takového nevidím. Pokud tedy za relaxaci a aktivní sport nepovažujete práci na poli od slunka do slunka či mnohahodinové šichty v továrnách. V horším případě robotu. Z nedávné minulosti za komoušů byly zase dost omezené možnosti relaxace i těch aktivních sportů.

3 0
možnosti

Přesně tak. Pili dělníci a nádeníci - ti dokázali propít celou výplatu. A kolik sedláků svým pitím "přivedlo grunt na buben"! O karbanících platilo totéž. O workoholismu se v historii nepíše, protože se nepovažoval za duševní nemoc, ale za příkladnou pracovitost. A do alkoholové, případně drogové pasti upadali i ti, kteří se relaxaci a sportu mohli věnovat bez omezení.

1 0
možnosti
Foto

Nemůžu jinak, než kliknou karmu a po přečtení minulých příspěvků se jen ptám...kde jste se tak dlouho toulala???R^;-)

0 1
možnosti
Foto

Samozřejmě, že kliknout8-o.,.ale to nic nemění na otázce. Máte zajímavá témata.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS